Monday, May 9, 2011

Ehemm! Memang Sweet Kadang-kadang Kamu...



Hahaha!

Saja jek..

Hari ini adik saya - Yuyu bersikat sweet. Ehem! Mesti ada apa-apa nih. Tapi tak apa. Terharu I...Rindu!

Jadi, benda sweet-sweet kene diabadikan di dalam blog. Supaya? bila baca seorang diri akan tersenyum-senyum seorang diri macam orang perasan. Lepas tuh semua orang lari taknak kawan sebab suspek terkawan ngan orang tak betol. Hahahaha!..

Thanks Yuyu! I love you too! Muahhxxz!

Diberi oleh Yuyu kepada Kakak yang baik hati dan abangnya yang murah hati. Ehem.

* apa la kakak ni, macam ni pun nak feeling-feeling...buekk!

Ehhh! helloo!! Takkan setakat gini jek kan Kak Long? Tak ada apa-apa ke kat Yuyu yang hati mulia nih?

Ada...jap! sila lihat bawah nun...
*

*

*

*

*

*

*

*

Amacam? OK? Ini Japanese Soba. Kak Long buat. OK! Long tipu! Beli jek :-P

Ha..tak cukup dengan itu. Nak tahu apa? Kak Long dah siap kan misi mengecap lantai sampai bling-bling tengok. Siap dengan tangga kak long sapu. Punya la tekun si petani wanita nih. Sangat gigih dia. Sila tepuk tangan dan belanja saya makan pleasee...........


So? Amacam? Nak belanja ke tak? Gigih nih...

Bye!

* patut nak tunjuk Yuyu triffle. Tapi masih dalam hati bukan dalam peti. Jadi next time lah. (bila waktu gigih ada lagi lah)

3 comments:

mizzura said...

wah licinnye....weih...apakata try kat lantai umah aku plak...upahnye japanese soba tu..huhuhu..

|Majlis kahwin tepi kolam renang (poolside)|

Azira...Nozie...Kechik said...

hahahaha...ini kau boleh buat time kau ada mood jek sebenarnya...aku baper kurun baru siap semua...buat ikot mood..

takkan soba jek kau bagi? :=P

farra8979 said...

wah, bersih berkilat...