Tuesday, April 12, 2011

Siapa Cakap Sandwiches Boring? Meh Order!

Assalamualaikum pengunjung sekelian...

ewwahh! Macam bukak booth kat Jom Heboh punya tapak jek. Tak pun macam perempuan comel meng-welcome customer di kedai contoh..."Selamat datang, Rm3 satu barang..."...suara Ya Allah comel! Siap senyum mesra tau..Eh..nyanyi sikit...

Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum

Tak perlu kata apa-apa

Senyum

Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa


PArt Lain pulak:

Ay cantik luar cantik dalam
cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit

Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit


- Malique & Najwa -

Heh! Merepek se-pam dua memang tak sah aku ni. Tadi nak cakap pasal sandwich kan? Korang boleh bayang sandwich yang kau suka macam mana rupa dia? Ada orang cakap...

"Alah...sandwich? Senang kacang jek buat.."....

TETAPI...walau senang tapi malas kadang-kadang kan? Atau pun memang langsung malas nak buat. Ada cakap

"Ala sayang, birthday anak kita, kita order sajalah"..
- Ok sweetheart..you order dekat Puan Zue


" Meeting? Makan ringan? Sandwich? Eh..Sandwich kita order jek la.."
- Eh..I tau...apa kata kita order dengan Zue nak?


" Apa? Oh..dalam meeting ada guest yang vegetarian? So takpe lah, kita boleh order yang vegi sikit, tuna sikit, ayam sikit. Tapi dekat mana eh?"
- Dekat Zuen Sandwiches


" Apa kata, dekat office ni, kita order sandwich pagi-pagi..Sooooooooo...u all boleh breakfast..lagi pun mudah je nak ngap depan PC..kalau makan nasi lemak kang habis teselet sambal lah, telur jatuh la dekat laptop and paperwork..Naya jek"
- OK, apa kata kita tempah dekat Zuen Sandwiches? I pernah dengar, tapi belum rasa lagi. Lagipun dia buat delivery tauuu...call jek


" Datin Zira nak makan sandwich letak cendawan dengan taugeh Alfafa then cheese untuk function tuh. Mana nak cari eh? I nak yang boleh delivery"
- Ala...kite order dengan Zue. Dia boleh buat. Cuba tanya dia dulu, amacam?


" Eh...bole tak you tolong survey sandwich yang price dia OK dan sedap and I nak variety taste untuk launching my butik nantik"
- I tau. Kita try Zuen Sandwiches. Call je number ni:
012 655 1676 / 016 919 3074 and tanya price...OK? Eh..if u nak buat conferences ke..pun boleh angkat dengan dia...


Eh...ewwahh...banyak pulak dialog rekaan aku..hahahah


So why not order saja?
Ha..tengok sini...menggiurkan tak?



Sardine Mayo spread, mixed together with cili padi (birds eye chilli)

A simple & easy sandwich for a kid's birthday party on d weekend. Egg mayo with alfalfa sprout. They loved it!
(haa..siapa rajin nak alfafa dalam sandwich?)


Kiddy birthday party...
(tak mau pedas-pedas...plain jek)


HA...amacam? U nak macam mana, U boleh tanya...nanti Puan Zue tengok..amacam? Seswai la untuk function meeting-meeting ke..training-training ke..suka-suka ke..party-party ke...what so ever kan?

Jom try!

Apa lagi? Info lanjut boleh usha SINI lah. Jangan malu-malu. She is nice people OK..takda muka garang macam mak Nobita ke apa...


Nota tambah:

Hari tuh Shu ambil dengan dia lah sandwich time birthday anak dia. So you nak pedas ke tak ke..ape ke...any special taste ke..boleh tanye dia..okeh?

Terima kasih.

Nampak taugeh alfalfa tuh? Budak kecik tak suka sayur pun makan rasanya...hehehe

Bye...yummy!


5 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

wow...sumenye nmpk begitu menggiurkan. rase lapar lak tetibe.
rege mahal x nih?

Azira...Nozie...Kechik said...

tak mahal lah..standard...ade quality..atau call dia and tanyer dia price..ku tak sure price dia..

mizzura said...

aku sangat lapar sekarang ni...pg tadi bfirst roti bakar 2 keping sapu mentega..ni lapar balik...

|Apa itu Domain & Hosting|

shuhada said...

amboi,zue tau x ko tlg promote sandwich dia,hahahahahah,dia kena bg ko bekalan sandwich percuma selama setahun,hehe, tp klu betul dia bg, ko bgtau aku ek, aku nk tlg promote gak..

Azira...Nozie...Kechik said...

aku rasa dia tak tau...hahahah...kalau dia bagi bekalan setahun..kang aku pulak yang jadi businesswoman..aku yang gi jual sandwich pulak kang...

tapi kalau btol dpt...aku bg kau sikit..hahah