Thursday, October 21, 2010

Saye Suke..Padat

Salam..

hai hai hai...

Singgah kejap jek

Saye suke hari nih..sebab saya berjadual PADAT..

Sibuk itu ini, so otak terus berjalan..jalan..dan jalan..
plan ..plan..plan apa nak buat seterusnya sepanjang waktu kerja nih..

Ni pon plan gak nih, nak wat entry kat blog kejap..


Kalau tak...jadual saye macam very2 free...tak productive langsung!

Cam kutu mati..tahu?saye tak sukeeee sangat..lain lah ade oven ke...bole try bake kek ke..isk

Today..is Hectic.. but saye suke..

Buat tatapan..

My Lunch..Crunchie

Oh..jangan geleng2 kepala buat kasihan tengok saye lunch ngan gambarajah di atas saje..sebenarnya saya dah pon breakfast ngan NASI GORENG KAMPUNG!..hehehe


cha cha cha..CHALOH!

Daaaa...



3 comments:

SURIATI AMAN said...

sgt sedap. my fav ni.

Anonymous said...

hai k.long yg comel...

Azira...Nozie...Kechik said...

hai tembikai manes...rindu long tak?