Monday, March 12, 2012

Cadang-cadang: Kidzania KL @ The Curve


Ehem...sebab eden kan cuti kan. Tapi kan taktau nak pergi mana kan. Lepas itu kan cuti sekolah kan.

So! Walau den rasa den takdo anak-anak nak dibawa, tapi den teruja nak pergi KidZania dekat The Curve nun.

Apokobondo nya menatang kidzania bagai nih? Haaa.....

Apa-apa keterangan lanjut klik sini eh? KIDZANIA

Eden dah survey-survey dah. Ini masuk kene beli tiket ya wahai ibu-bapa. Harga den tengok macam ala masuk Taman Tema Sunway Lagoon level dia. 

Harga anak-anak tempatan RM55, harga ibu-bapa tempatan RM35 pasal tak boleh main-main kot. Harga international lain pula. Toddler pong lain. Baby freee jekk!

Lepas itu tiket ada untuk kemasukan dua sesi. Satu sesi pagi masuk jam 10pagi...sampai jam 3 petang. Sesi kedua pula sesi petang masuk jam 4petang.

So sila plan-plan ya. Bukan apo yo. Kot kalau mari ikut suka, tergigit jari pula kamu. Anak-anak pula dah meleh air liur bertempek je menunggu. Kasihan juga kan? Ibu-bapa mana la sanggup nak tengok anak-anak macam "frust". Isk..

OK, kalau saya jadi pergi saya bagi tau U all. Ada update la kiranya. Eden plan nak heret anak-anak makcik den. So tak la macam looser sahaja den sorang-sorang kan?

Bye!

* Eh siapa nak pergi roger den...den nak ikot sekali...

2 comments:

S.U.R.I.A.T.I said...

Mahal la nozie...td aku baru pas tgok boss aku wat beday anaknya semalam kat megakids mid valley. lagi murah...RM28 je for kids. & my boss said more adventourous. (adeh...camne spelling aku ni?kasi betulkan) hehe. katenya kidzania tak best compared dgn megakids. ha, ko pi survey la nozie..nnti leh aku gi.

Azira...Nozie...Kechik said...

nampak cam excited best bdk2..anak2 afiah da merengek nak p..tapi afiah cakap kidzania masuk WHI....

aku ni tgk la..kalau mak pak bdk2 aku nak bawa ni bagi pegi..aku bawak la...kalau takk....


PAsar malam aje la aku nihhh...kehkehkeh (tak habis2 ngan pasar malam)