Friday, November 26, 2010

Untuk Awek Mahu Cantik, Cowok Jangan Merajuk


Apa punya merepek tajuk Entry ini.

Tidak memberi kesan sampingan apa-apa juga. tidak akan bertukar menjadi Ultraman atau Powerpuff Girl apatah lagi bertukar jadi Brad Pitt (??). Maaf kan


Tapi I betul lah..I serius ini. Mahu berpoya-poya dengan gadis cantik. Begaya lagi wangi. Funky! (Errr..Monkey masuk tak? Errr..Tak payah lah...Monkey in the Zoo Sahaja)

Lalu Monkey berjalan-jalan kecil hati. Terus terbaring-baring tidak mahu gerak tanda protes.

Takmau!takmau!kecik hati I...buekkk!Nak juga! Naakkkk

Sudah-sudah lah tu. Bukan nya apa. Ini tidak sesuai buat kamu. Kamu mana pakai skirt ke cardigan ke baju ropol-ropol bunga-bunga ini. Anting bling-bling pun kamu tidak pakai. Susah kau mahu panjat pokok kelapa nanti. Telinga kau tersangkut.

Sudah..

Hai Awek Cantik...

Kamu kan tidak punya masa kan? Tapi mahu bergaya dan melawa-lawa, betul? Mahu melihat pilihan yang banyak di depan mata agar kau tidak kecundang dalam berfesyen?

Mari KLIK Sini...

Terima kasih meng-klik sebagai mukaddimah. Sudah lihat? Menarikkan? Segala pilihan mak nenek ada di depan mata. Kamu boleh berkongsi-kongsi melihat bersama rakan-rakan, teman baik, teman lelaki, ibu malah nenek kamu juga!

Apa yang menarik?Cuba tunjuk sikit..mari..mari...


Haaaaaaaaaaaaa..amik kau! dari hujung kepala hingga hujung kaki kau ada! Ambil..ambil lah semua..tapi jangan lupa bayar tau.

Jadi kau mahu pergi dating ke...candle light dinner ke..party-party ke..promp nite ke...tak payah la kau pening kepala lalu rambut gugur terus gonjeng kepala.

Klik saja sini. Nahhhhhhhhh..kau tengok lah..belek lah satu-satu...senang kan?

So apa lagi?

Marilah melawat ke JIPABAN. Hanya di hujung jari tangan anda juge...

OOOpppss! Untuk si hensem kacak bergaya jangan bersedih hati...

Untuk kamu juga ada..tapi faham-faham saja lah...barangan perempuan mestilah pemenang dia...banyak di pasaran. Tapi apa-apa pun Kamu masih gagah perkasa mencuba pelbagai fesyen...


HEp! Kau ingat kau yang besar-besar muda remaja glamour je mahu? Budak-budak kecik pun boleh lah!
OK adik-adik..mintak kakak kau yang suka berfesyen belanja sehelai dua. Ok ape? Jangan lupa cakap thanks dekat akak tau...Ok..last...kau ingat kau saja mahu bergaya? HP kamu juga boleh tau! boleh pilih-pilih mana suka..macam biasa..JANJI BAYAR...Eksesori lain pun ada..

Haaa...sekarang kan orang perpasangan, sedang masyuk cinta..cople sana sini suka pakai baju yang "couple". Sini pun ada untuk macam-maca design...


Apa lagi?

KLIK SINI untuk cuci mata serta untuk mendapatkan keterangan lanjut.

AAAaaaaaaaaummmmmmmmmm!!

Tata...


2 comments:

mizzura said...

eheh..tak sempat pun nak mengusah jipaban nih..sat2 g ada masa aku round habis site ni...kot la berkenan..leh try shopping sini plak..

Azira...Nozie...Kechik said...

weh...cantek gak aku nampak barang dia..
HP cover dia comel2..tp aku i-phone pon tak pakai..apa barang nk beli...hehehe